در مراسمی با حضور مسئولان قضایی، انتظامی و اجرایی شهرستان لاهیجان، از رئیس و اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه املاک و اتومبیل این شهرستان به‌دلیل کسب رتبه نخست اتحادیه‌های استان گیلان تقدیر شد.

کاشف خبر/ همایش بزرگ تجلیل از رئیس و اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه املاک و اتومبیل شهرستان لاهیجان با حضور معاون فرماندار، رئیس دادگستری، دادستان، فرمانده انتظامی، رئیس اتاق اصناف و جمعی از رؤسای ادارات شهرستان در سالن اصناف لاهیجان برگزار شد.

در این مراسم، عباس پارسامنش رئیس دادگستری شهرستان لاهیجان ضمن تبریک عید سعید غدیر خم و گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی (ره)، از تلاش‌ها و خدمات اصناف و اتحادیه املاک و اتومبیل شهرستان تقدیر کرد و گفت: اصناف از مهم‌ترین ارکان اقتصادی و اجتماعی شهرستان لاهیجان به شمار می‌روند و نقش مؤثری در توسعه و پیشرفت منطقه دارند.

وی با اشاره به کسب رتبه نخست اتحادیه املاک و اتومبیل لاهیجان در سطح استان گیلان، این موفقیت را اتفاقی ارزشمند برای شهرستان دانست و ابراز امیدواری کرد نتایج این انتخاب در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم لاهیجان مؤثر واقع شود.

رئیس دادگستری لاهیجان همچنین قانون الزام به ثبت رسمی املاک و اموال غیرمنقول را از موضوعات مهم و اثرگذار در کاهش مشکلات حقوقی و ملکی مردم عنوان کرد و بر ضرورت همکاری بیشتر دستگاه‌های مرتبط برای اجرای هرچه بهتر این قانون تأکید کرد.

پارسامنش با قدردانی از نیروی انتظامی و اتحادیه املاک و اتومبیل، اظهار داشت: تعامل و همکاری میان نهادهای مسئول می‌تواند در کاهش مشکلات مردم و ارتقای خدمات‌رسانی نقش بسزایی داشته باشد.

در ادامه این همایش، ابراهیم خوشحال رئیس اتحادیه املاک و اتومبیل شهرستان لاهیجان ضمن قدردانی از مسئولان شهرستان، اعضای هیئت‌مدیره و فعالان صنفی، کسب رتبه نخست استان گیلان را حاصل تلاش، همدلی و همکاری اعضای اتحادیه و فعالان این صنف دانست.

وی با تقدیر از حمایت‌های دادگستری، دادستانی، فرمانداری، اتاق اصناف و سایر دستگاه‌های اجرایی شهرستان، اظهار کرد: این موفقیت نتیجه همکاری و همراهی تمامی اعضای صنف و مسئولان شهرستان است و امیدواریم بتوانیم در مسیر خدمت‌رسانی به مردم و ارتقای جایگاه صنفی گام‌های مؤثرتری برداریم.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر از رئیس و اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه املاک و اتومبیل شهرستان لاهیجان به‌دلیل کسب رتبه نخست استان گیلان، توسط رئیس دادگستری، دادستان، فرمانده انتظامی، رئیس اتاق اصناف و جمعی از مسئولان شهرستان تجلیل به عمل آمد.

تصاویر ؛ سید احمدرضا کیایی

blank blank blank blank blank blank blank

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان