گروه : اقتصادی

کاشف خبر/ به نقل از مدیریت روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد انزلی در ادامه رایزنی‌ها و اقدامات این سازمان جهت رفع محدودیت‌های تأمین کالاهای اساسی و مواد اولیه واحدهای تولیدی – صنعتی کشور؛ نشست بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های کریدوری منطقه آزاد انزلی و توانمندی‌های این منطقه در بازارهای اوراسیا برای هلدینگ‌ها و شرکت‌های عضو شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی برگزار شد.
جلسه مزبور که به ریاست مصطفی طاعتی مقدم و محمدرضا سعیدی مدیران عامل سازمان منطقه آزاد انزلی و شستا؛ و با حضور مدیران تابعه آن مجموعه، معاونین و مدیران این سازمان به‌صورت حضوری و برخط به میزبانی شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی برگزار شد، طرفین در خصوص سازوکارها و راهکارهای بهره‌برداری از زیرساخت‌ها و مزایا – معافیت‌های قانونی نخستین منطقه آزاد شمال کشور در توسعه بازار و تأمین مواد اولیه خود به تبادل نظر پرداختند.

آشنایی با مسیرهای کریدوری نقل‌وانتقال کالا به بازارهای شرق آسیا و اوراسیا، بهره‌گیری از مزیت‌های قانونی برای تولید و فراوری کالا در پهنه‌های صنعتی منطقه و استفاده تمام مودهای حمل‌ونقلی و ترانزیتی کالا از طریق منطقه آزاد انزلی و همچنین توانمندی‌های متنوع هلدینگ‌های شستا در زمینه‌های مختلف تولیدی از مهم‌ترین مباحث مطرح شده بود.

تأکید مدیران عامل دو مجموعه بر هم‌افزایی جهت تنوع‌بخشی به قابلیت‌های دیپلماسی ترانزیتی و اقتصادی کشور، کاهش هزینه‌های تمام شده تولید، بازاریابی مقاصد جدید صادراتی و ارزآوری، به همراه تعیین معاونین دو طرف برای پیگیری و اجرای توافقات صورت‌گرفته از مهم‌ترین مباحث مورد توافق شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی و سازمان منطقه آزاد انزلی بود.

گفتنی است در این نشست حدود یکصد شرکت از مجموعه شستا حضور داشتند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان