گروه : سیاسی

استاندار گیلان با اشاره به افزایش موارد ابتلا به آنفولانزا در استان گفت: فردا کلاس‌های مقطع ابتدایی به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و مادران شاغلی که فرزند زیر پایه ششم دارند، به‌طور دورکار فعالیت خواهند کرد.

کاشف خبر/ به نقل از  روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حق‌شناس دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلا به آنفولانزا در سطح استان اظهار کرد: با هدف صیانت از سلامت دانش‌آموزان و خانواده‌ها، کلاس‌های دانش‌آموزان دوره ابتدایی گیلان فردا به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه سلامت خانواده‌ها برای مجموعه مدیریت استان در اولویت قرار دارد، افزود: بر اساس تصمیم اتخاذ شده در ستاد مربوطه، مادران شاغلی که فرزند زیر پایه ششم دارند، فردا به‌صورت دورکار خواهند بود.

به گفته استاندار گیلان، دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند شرایط لازم برای دورکاری این گروه از کارکنان را فراهم کرده و خدمات‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه یابد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان