گروه : اقتصادی

از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۷۰ هزار تُن انواع گوشت در گیلان تولید شده‌است.

کاشف خبر/ مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۸ هزار ۹۹۰ تُن گوشت قرمز در گیلان تولید شده است.

هادی بابایی افزود: این میزان گوشت قرمز، از ذبح ۱۲۲ هزار و ۲۰۰ رأس دام سبک و سنگین و با نظارت‌های بهداشتی این اداره به دست آمده است.

تولید بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت در گیلانوی همچنین با اشاره به تولید ۶۱ هزار ۳۰۰ تُن گوشت مرغ در گیلان تاکید کرد: در این مدت، ۳۵ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه مرغ، در کشتارگاه‌های صنعتی گیلان با بازرسی‌های ویژه کنترل سلامت طیور (قبل و بعد از کشتار)، تولید شده‌است.

مدیر کل دامپزشکی گیلان تاکید کرد: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، برای تولید و عرضه گوشت سالم و بهداشتی، معاینه دام و طیور قبل از کشتار، و نیز بازرسی لاشه و اندام‌ها بعد از کشتار، توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت تولیدی با تاییدیه سلامت دامپزشکی عرضه می‌شود.

صدا و سیما

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان