تتلو زمانی خوب بود چون هم پیاله سیاسی ما بود، بازیگر زلیخا عفیف نبود چون با نگاه سیاسی ما فاصله دارد!

جمهوری اسلامی: افزایش سن بازنشستگی عرفاً و شرعاً جایز نیست /چرا به زیان مردم عمل می کنید /این اقدام نه انقلابی است نه مردمی

جدال دو قوه بر سر لایحه عفاف و حجاب /سرنوشت نامعلوم لایحه جنجالی مجلس یازدهم

حملات تند معاون ابراهیم رئیسی به دولت روحانی، محمدجواد ظریف و مجلس ششم

رفع ایرادات شورای نگهبان به قانون عفاف و حجاب، شاید سال آینده/ لایحه بودجه در اولویت است

گلایه صریح جمهوری اسلامی از دولت رئیسی /کام مردم را با گرانی ها تلخ کرده اید /سیاست هایتان باعث گسترش فقر شده است

روز سیاه صداوسیما از نگاه حسن روحانی /برای صداوسیمایی که جایگاهی ندارد چرا بودجه ۷ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته اید؟

رهبر انقلاب: تشکر میکنم از ورزشکارانی که حاشیه ارزشی را به ورزش خود افزودند، هویت ملت ایران را در مقابل چشم صدها میلیون تماشاگر نشان دادند

این ۹ نشانه می‌گوید که شما آدم خوشحال و موفقی هستید

با رای دیوان عدالت اداری آرمان پوریاسری به شورا شهر لاهیجان بر می گردد.

پزشکیان: تایید صلاحیت نشوم، طبابتم را می کنم /کل خلافی که از من پیدا کردند، راه رفتنم در مجلس بود/موکلانم می گویند، تایید نشوی، پای صندوق رأی نمی آییم

جنجال در زمان سخنرانی حدادعادل /حاضران سالن را ترک کردند /پیام تشویق بی امان شهرام ناظری برای اصولگرایان

کد خبر: 21961 | تاریخ انتشار: 10:09:27 - یکشنبه 19 مارس 2023 | بدون نظر | پرینت این مطلب پرینت این مطلب |

فراخوان مشمولان متولد ۱۳۸۴ برای تعیین وضعیت خدمت سربازی

سازمان وظیفه عمومی فراجا همه مشمولان غایب و غیرغایب متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۴ را برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود فراخواند.

سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: همه مشمولان غایب و غیرغایب متولد سال‌های ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۴ باید مطابق قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.

مشمولانی که در مهلت تعیین شده وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند وارد غیبت شده و برابر ماده ۱۰ قانون خدمت وظیفه عمومی با محرومیت‌های اجتماعی از جمله عدم استخدام، عدم امکان دریافت وام، عدم دریافت مستمری از سازمان‌های دولتی، عدم صدور پروانه کسب و. مواجه خواهند شد.

طبق ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی، مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان در زمان صلح تا ۳ ماه باشد، ۹۰ روز اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان در زمان صلح بیشتر از ۳ ماه باشد تا ۱۸۰روز اضافه خدمت خواهند داشت.

گفتنی است مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یکسال است، علاوه بر ۶ ماه اضافه خدمت، مشمول فراری نیز محسوب و به مراجع صالح قضایی معرفی می‌شوند.

صدا وسیما

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین اخبار