گروه : دسته‌بندی نشده

همزمان با نگرانی‌های جهانی از سویه جدید ویروس کرونا، عربستان سعودی از اولین مورد مبتلا به «اومیکرون» در این کشور خبر داد.

کاشف خبر / یک مقام مسئول در وزارت بهداشت عربستان سعودی، ظهر امروز (چهارشنبه)، خبر داد که یک مورد مبتلا به سویه جدید ویروس کرونا در این کشور شناسایی شده است.

بر اساس گزارش روزنامه سعودی «عکاظ» مقام یادشده در این  خصوص گفت که یک مورد مبتلا به اومیکرون، سویه جدید ویروس کرونا، در این کشور شناسایی شده است.

به گفته این این مقام سعودی، فرد یادشده یکی از شهروندان این کشور بوده که به شمال آفریقا سفر کرده و پس از بازگشت به عربستان ابتلای او به سویه جدید تأیید می‌شود.

وی اضافه کرد که این فرد و افرادی که با او در ارتباط بوده‌اند، قرنطینه شده‌اند و اقدامات بهداشتی لازم در این خصوص اتخاذ خواهد شد.

وزارت کشور عربستان سعودی پیش از این تمام پروازها از مبدأ مالاوی، زامبیا، ماداگاسکار، آنگولا، سیشل، جمهوری موریس و جزایر کومور به عربستان و همچنین سفر به این کشورها را به علت نگرانی از شیوع کووید-۱۹ لغو کرده بود.

شناسایی اومیکرون در پاکستان

همچنین پاکستان شناسایی «اومیکرون» به عنوان گونه جدید و جهش یافته ویروس کرونا در این کشور را تایید و اعلام کرد: یک شهروند بازگشتی از انگلیس به کرونای جدید مبتلا است.

 ابتلا به اومیکرون در یک زن پاکستانی روز پنجشنبه در شهر  «کراچی» تایید شد و اداره بهداشت این کشور در تلاش برای یافتن سابقه سفرهای خارجی این شهروند هستند.

مسوولان پاکستانی اعلام کردند: شهروند مبتلا به سویه جدید کووید-۱۹ تحت مراقبت است در عین حال بیم آن می‌رود که برخی دیگر نز از زمان ورود این بیمار به کراچی تا زمان تشخیص ابتلا به کرونای جدید، به اومیکرون مبتلا شده باشند.

دولت پاکستان در واکنش به شیوع سویه جدید کرونا در آفریقا، تمامی پروازهای کشوری و شرکت‌های خصوصی به مقصد کشورهای آفریقایی را متوقف و ورود مسافران را نیز از این کشورها ممنوع کرد.

از زمان شیوع کرونا در پاکستان (یعنی از هفتم اسفندماه ۹۸) تا کنون ۲۸ هزار و ۸۰۳ نفر از بیماران کرونایی جان سپردند. در مجموع یک میلیون و ۲۸۸ هزار ۵۳ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.

کشف سویه جدید ویروس «کووید۱۹» طی چند روز اخیر باعث نگرانی جهانی و موجی از ممنوعیت‌ها یا محدودیت‌های سفر و فروش در بازارهای مالی شده است. بسیاری نگران هستند که اومیکرون ممکن است روند بهبودی وضعیت بحران سلامت در جهان را پس از تقریباً دو سال متوقف کند.

سویه او میکرون که توسط سازمان بهداشت جهانی «نوعی نگران کننده» از ویروس کووید-۱۹ نامیده می‌شود، به طور بالقوه مسری‌تر از انواع قبلی این بیماری است، اگرچه کارشناسان هنوز نمی‌دانند که آیا این بیماری در مقایسه با سایر گونه‌ها باعث ایجاد حالت شدیدتر کووید-۱۹می‌شود یا خیر.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان