همزمان با دومین سالگرد شهادت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت، مراسم بزرگداشتی با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع لاهیجان برگزار شد.

کاشف خبر/ صبح چهارشنبه سی‌ام اردیبهشت‌ماه و همزمان با سالروز شهادت شهید جمهور، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت، مراسم دومین سالگرد بزرگداشت این شهیدان والامقام در مسجد جامع لاهیجان برگزار شد.

در این مراسم، نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی، فرماندار لاهیجان، فرماندهان نظامی و انتظامی، جمعی از مسئولان محلی، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم شهیدپرور شهرستان حضور داشتند.

حاضران در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، بر ادامه راه شهدا، حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و خدمت صادقانه به مردم تأکید کردند.

 

تصاویر ؛ سید احمدرضا کیایی

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان