گروه : فرهنگی

 

کاشف خبر / معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از برگزاری رویداد رقابتی داستان‌نویسی «اتصال فرم و محتوا» با هدف تربیت و پرورش نسل جدید نویسندگان و ترویج نگاه هنری به مسائل اجتماعی و فرهنگی خبر داد.

قاسم مصفا معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در حاشیه رویداد رقابتی داستان‌نویسی با عنوان «اتصال فرم و محتوا» در تالار مرکزی رشت اظهار کرد: «اتصال فرم و محتوا» از مجموعه برنامه‌های آموزشی ما در حوزه داستان‌نویسی است که در راستای تقویت مهارت‌های نوشتاری و تولید آثار هنری فاخر برگزار می‌شود.

وی افزود: این رویداد با همکاری مؤسسات فرهنگی از جمله مؤسسه فرهنگی هنری «باران آوای دامون» طراحی شده و تلاش می‌کنیم با برگزاری چنین کارگاه‌هایی بستری برای رشد و بالندگی نویسندگان فراهم کنیم.

وی با اشاره به حضور دکتر مددی، استاد و نویسنده برجسته حوزه داستان‌نویسی به عنوان مدرس این دوره، گفت: این کارگاه‌ها با حضور مهمانان و صاحب‌نظران مختلف و با محوریت موضوعاتی همچون نهج‌البلاغه، آسیب‌های اجتماعی، بحران کاهش جمعیت و سایر مسائل روز جامعه برگزار می‌شود که می‌تواند دستمایه خلق آثار داستانی ارزشمند باشد.

مصفا با اشاره به اینکه هدف از این دوره‌ها آموزش نحوه اتصال صحیح محتوا و فرم در فرآیند داستان‌نویسی است، بیان کرد: شرکت‌کنندگان می‌آموزند چگونه یک موضوع و محتوای خام را به اثری هنری و تاثیرگذار تبدیل کنند.

به گفته معاون فرهنگی و رسانه گیلان در صورت تولید آثار برتر در این رویداد، ضمن تقدیر از نویسندگان آثار منتخب، شرایط برای انتشار و معرفی آثار برگزیده نیز فراهم خواهد شد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان