کد خبر: 6974 | تاریخ انتشار: 11:40:18 - یکشنبه 16 آگوست 2020 | بدون نظر | پرینت این مطلب پرینت این مطلب |

عاملان انتشار تصاویر خصوصی در لاهیجان دستگیر شدند


سرهنگ قاسم جانعلی‌پور با اعلام این خبر گفت: در پی شکایت خانمی جوان مبنی بر انتشار تصاویر خصوص‌اش در فضای مجازی توسط فرد یا افرادی ناشناس و تهدید وی، بررسی جزئیات این پرونده در دستور کار پلیس قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: در ادامه تحقیقات مشخص شد که شاکی هنگام ارسال عکس‌هایش برای یکی از دوستان خود به صورت اشتباه آنها را برای فرد دیگری فرستاده و متهم نیز پس از دریافت با در خواست‌های نامشروع تهدید به انتشار تصاویر کرده است.

وی با اعلام اینکه با اقدامات فنی ماموران پلیس فتا مشخص شد، عکس‌های شاکی توسط دو نفر در فضای مجازی انتشار یافته است تصریح کرد: متهمان این پرونده که دو نوجوان ۱۵ و ۱۶ ساله بودند دستگیر و به بزه ارتکابی خود اعتراف کردند.

سرهنگ جانعلی‌پور با اشاره به اینکه متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند تاکید کرد: فضای مجازی و به خصوص تلگرام مکان بسیار نامنی برای ارسال تصاویر خصوصی است.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین اخبار