گروه : فرهنگی

آیین پایانی مسابقه عکس نماز و تجلیل از عکاسان مروج فرهنگ اقامه نماز با حضور مدیرکل ، معاون فرهنگی و امور رسانه ،معاون هنری و سینمایی،مسئول ستاد اقامه نماز اداره‌کل و جمعی از هنرمندان عکاس استان برگزار شد.

آیین پایانی مسابقه عکس نماز و تجلیل از عکاسان مروج فرهنگ اقامه نماز با حضور مدیرکل ، معاون فرهنگی و امور رسانه ،معاون هنری و سینمایی،مسئول ستاد اقامه نماز اداره‌کل و جمعی از هنرمندان عکاس استان برگزار شد.

کاشف خبر / به نقل از  روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، آیین پایانی مسابقه عکس نماز و تجلیل از عکاسان مروج فرهنگ اقامه نماز، روز دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵ با حضور سعید طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، قاسم مصفا معاون فرهنگی و امور رسانه، فاطمه فروتن معاون هنری و سینمایی، ذبیح‌الله قوامی مسئول ستاد اقامه نماز اداره‌کل و جمعی از هنرمندان عکاس استان، در سالن اجتماعات این اداره‌کل برگزار شد.

در این مراسم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با تأکید بر جایگاه اثرگذار هنر عکاسی در بازنمایی مفاهیم فرهنگی و اجتماعی، اظهار داشت: هنر عکاسی به‌ویژه در حوزه خبری، از ظرفیت بی‌بدیلی برای انتقال پیام برخوردار است؛ به‌گونه‌ای که گاه یک فریم تصویر می‌تواند مفهومی عمیق را منتقل کند که بیان آن در قالب چندین جلد کتاب یا حتی آثار پرهزینه سینمایی به‌سادگی میسر نیست.

وی با قدردانی از تلاش‌های عکاسان خبری افزود: فعالان این حوزه در شرایط مختلف، از موقعیت‌های عادی تا موقعیت‌های حساس و بحرانی، حضوری مؤثر و مسئولانه دارند و نقش مهمی در انعکاس واقعیت‌های جامعه ایفا می‌کنند.

طاهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اقامه نماز به‌عنوان یکی از بنیادی‌ترین واجبات دینی، تصریح کرد: نهادینه‌سازی ارزش‌ها و هنجارهای دینی و فرهنگی همچون نماز، می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای رفتارهای فردی و اجتماعی و در نهایت کاهش بسیاری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های جامعه باشد. بدون تردید، فردی که به فلسفه و کارکردهای نماز باور داشته باشد، در تعاملات اجتماعی خود نیز رفتاری انسانی‌تر و مبتنی بر کرامت خواهد داشت.

وی همچنین توجه هنرمندان به این فریضه الهی از دریچه دوربین را اقدامی ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: ثبت و انعکاس جلوه‌های اقامه نماز در جامعه، می‌تواند در ترویج این فرهنگ تأثیرگذار باشد و لازم است این نگاه هنرمندانه بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در پایان با تأکید بر ضرورت توجه ساختارمند به مطالبات صنفی فعالان حوزه فرهنگ، هنر و رسانه، به‌ویژه عکاسان خبری، اظهار کرد: این قشر پرتلاش، با وجود دشواری‌های حرفه‌ای، همواره در خط مقدم اطلاع‌رسانی حضور دارند و شایسته حمایت و توجه جدی‌تر هستند.

در پایان این آیین، از برگزیدگان مسابقه عکس نماز و جمعی از عکاسان فعال در حوزه ترویج فرهنگ اقامه نماز تقدیر به‌ عمل آمد.

blank

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان