گروه : اجتماعی

کاشف خبر/ همزمان با هفته نیروی انتظامی، همایش «پلیس، امنیت و اصناف» در سالن شهدای فراجا رشت با حضور سردار حسن پور، فرمانده انتظامی استان گیلان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتاق اصناف استان و دیگر مسئولان برگزار شد. در این مراسم، رئیس اماکن شهرستان لاهیجان، میلاد پور رمضان، به عنوان مدیر برتر اماکن در سطح استان معرفی و از وی تجلیل به عمل آمد. همچنین اتاق اصناف شهرستان لاهیجان با شناسایی ۹۰۰ واحد صنفی فاقد پروانه، در صدر ساماندهی و نظارت واحدهای صنفی استان قرار گرفت و اعضای هیئت رئیسه آن نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

همایش «پلیس، امنیت و اصناف» به مناسبت هفته نیروی انتظامی با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در سالن شهدای فراجا رشت برگزار گردید. در این همایش، سردار حسن پور، فرمانده انتظامی استان گیلان، ضمن تأکید بر اهمیت مشارکت همگانی در حل مشکلات اصناف و کارآفرینان، مشارکت اصناف و نیروی انتظامی را به عنوان یک راهبرد مهم در حفظ امنیت و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی برشمرد.

در این مراسم میلاد پور رمضان، رئیس اماکن شهرستان لاهیجان، به عنوان مدیر برتر اماکن در استان گیلان معرفی شد و از تلاش‌ها و زحمات وی تجلیل به عمل آمد. همچنین اتاق اصناف شهرستان لاهیجان با شناسایی ۹۰۰ واحد صنفی فاقد پروانه، در صدر ساماندهی و نظارت بر واحدهای صنفی استان قرار گرفت که این موفقیت مورد تقدیر مسئولان قرار گرفت.

اعضای هیئت رئیسه اتاق اصناف شهرستان لاهیجان از جمله میثم توتکار، سید رضا سعادت و محمد علی فقیه شجاعی نیز در این همایش حضور داشتند و از آنان نیز تجلیل به عمل آمد.

سردار حسن پور در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد که نیروی انتظامی همواره حامی فعالیت‌های اقتصادی اصناف بوده و اصناف نیز باید در همکاری با نیروی انتظامی نقش مؤثری در حفظ امنیت ایفا کنند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان