گروه : فرهنگی

 

رویداد کتاب‌خوانی در قالب کارگاه آموزشی با عنوان “با کتاب زندگی کنیم”در رودبنه لاهیجان برگزار شد.

کاشف خبر/ به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان؛ ، رویداد کتاب‌خوانی با عنوان «با کتاب زندگی کنیم» با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و توسعه فردی با حضور ابراهیم رامین فر سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان ، مریم مهدی‌نیا بخشدار رودبنه، دهیار و جمعی از علاقمندان صبح روز یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ در رودبنه از توابع شهرستان لاهیجان برگزار شد.

در ابتدای این نشست مریم مهدی‌نیا بخشدار رودبنه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این برنامه ،کتاب را یکی از مقوله های مهم در زندگی عنوان کرد و گفت: بالابردن سطح آگاهی در مناطق روستایی یکی از اهداف و برنامه های ماست که امیدواریم بتوانیم در این راستا گامهای موثری برداریم.

در ادامه فاطمه احمدپور مربی کارگاه و مدرس توسعه فردی و خودشناسی ، با معرفی کتاب «نیمه تاریک وجود اثر دبی فورد » به موضوع ” کتاب خوب را خوب بخوانیم ” پرداخت. وی در این زمینه گفت: ما در دنیا خیر و شر را با هم داریم و وجود این دو با هم به “اختیار” معنا و مفعوم می بخشد. انسانها در مسیر رشد خود با چالشهای مختلفی روبرو می شوند و داشتن آگاهیٍ چگونگی مواجهه با چالشها باعث پیشرفت می شود. در ادامه با خوانش بخشهایی از کتاب نیمه تاریک وجود توسط حضار کارگاه به شکل عملی ادامه پیدا کرد.

این رویداد فرهنگی به همت مؤسسه «باران آوای دامون» با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان و بخشداری رودبنه برگزار شد.

blank

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان