در نشست مشترک مسئولان ارشد شرکت برق منطقهای گیلان و نمایندگان سازمان منابع طبیعی شمال کشور بر پایداری شبکه برق با حفاظت و مراقبت از اقلیم و محیط زیست تاکید گردید.
حسنزاده با بیان اینکه از جمله چالشهای موجود در بخش خطوط فشار قوی شبکه انتقال برق، تعدد درختان و پوشش گیاهی متراکم در پای خطوط، مسیر و حریم آن می باشد، گفت: این پوشش جغرافیایی خاص استان چنانچه تحت نظارت و پایش مستمر قرار نگیرد میتواند مشکلات عدیدهای را برای خطوط و شبکه برق بوجود آورد که گاها جبران آن غیر ممکن خواهد بود.
معاون بهرهبرداری حفظ منابع طبیعی و بخصوص جنگلها را بسیار مهم و ضروری عنوان کرد و افزود: اولویت شرکت برق منطقهای گیلان حفظ محیط زیست بوده و هست، اما برای پیشگیری از بروز هر گونه حادثهای در اثر برخورد شاخههای درختان با سیمهای خطوط حامل جریان برق که موجب خروج خطوط از شبکه برق گردد باید تدابیر لازم را اتخاذ کرد چرا که تعدادی از این خطوط اسکلت و استخوانبندی شبکه برق استان و حتی کشوری بوده که کوچکترین خللی در عملکرد آن میتواند عواقب جبرانناپذیری را موجب شود.
حسنزاده وجود درختان پایدکل های برق را را از جنبههای مختلف آسیبزا عنوان کرد و افزود: وجود درختان در مسیر و حریم خطوط شبکه برق چون میتواند موجب آتشسوزی گردد در وهله اول برای جنگلها خطرناک بوده و میتواند باعث از بینرفتن کامل آن شود و در مرحله بعد با خارجکردن خطوط از مدار میتواند موجب خاموشیهای گسترده برای مشترکان، صنایع، مراکز درمانی و سایر واحدهای خدماتی و تولیدی گردد که جبران آن به هیچ وجه مقدور نخواهد بود.
معاون بهرهبرداری با اشاره به نشست مشترک و تعامل و هماندیشی با مسئولان ارشد منابع طبیعی شمال کشور گفت: این تعامل و رایزنی بسیار سازنده و مفید بود و به نقاط مشترک فراوانی جهت پایداری بیشتر خطوط فشار قوی البته با حفظ منابع طبیعی و جنگلها دست یافتیم.
گفتنی است که در پایان این نشست مشترک، از تعدادی از خطوط برق که در معرض آسیبهای ناشی از سقوط درختان یا برخورد شاخههای آن با سیمهای برق وجود داشت بازدید به عمل آمد.
- نصیبه جانی پور
- کد خبر 37096
- 48 بازدید
- بدون نظر
- پرینت