با توجه به افزایش چشمگیر ورود مسافران به استان گیلان در روزهای اخیر، استاندار گیلان از تأمین کامل ذخایر آرد و گندم، افزایش سهمیه نانواییها و تمدید ساعات پخت نان برای پاسخگویی مطلوب به نیاز مردم و مسافران خبر داد.
کاشف خبر/ به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حقشناس شامگاه امروز در گفتوگوی زنده با بخش خبری ساعت ۲۰ شبکه باران، با اشاره به رشد قابل توجه ورود گردشگران و مسافران به استان، از آمادگی کامل مجموعه اجرایی برای تأمین نیازهای اساسی، بهویژه آرد و نان، خبر داد.
وی با تأکید بر اینکه هیچگونه مشکلی در زمینه ذخایر آرد و گندم در گیلان وجود ندارد، اظهار داشت: سیلوهای ذخیره گندم در استان در وضعیت بسیار مطلوب قرار داشته و روند توزیع آرد نیز بهصورت منظم و مستمر در حال انجام است.
استاندار گیلان با اشاره به افزایش جمعیت موقت و تشکیل صف در برخی نانواییها طی روزهای اخیر، افزود: این موضوع امری طبیعی در چنین شرایطی است، اما برای مدیریت بهتر وضعیت و جلوگیری از بروز نارسایی، هماهنگیهای لازم با تهران انجام و تصمیمات مناسبی اتخاذ شده است.
حقشناس از افزایش سهمیه آرد نانواییها و تمدید ساعات پخت نان در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: این اقدامات با هدف پاسخگویی مؤثر به تقاضای افزایشیافته شهروندان و مهمانان گرامی، از امروز در سراسر استان اجرایی شده است.
وی با تأکید بر اقامت چندروزه بسیاری از مسافران در گیلان، خاطرنشان کرد: حضور پرشمار مسافران منجر به رشد تقاضا برای نان شده است، اما با تدابیر اندیشیدهشده، هیچگونه کمبودی در حوزه تأمین آرد وجود ندارد و شرایط بهصورت کامل تحت کنترل است.
استاندار گیلان در پایان، ضمن قدردانی از صبوری مردم و همراهی نانوایان پرتلاش استان، بر تداوم نظارتهای مستمر دستگاههای اجرایی برای ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان و مسافران تأکید کرد.
- نصیبه جانی پور
- کد خبر 36293
- 50 بازدید
- بدون نظر
- پرینت