گروه : سلامت

بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان از انجام موفقیت‌آمیز عمل جراحی پیچیده رزکسیون لارنگوتراکئال و بازسازی راه هوایی برای اولین بار در استان گیلان خبر داد. این عمل نادر در سطح کشور نیز پس از بیمارستان مسیح دانشوری تهران، در این مرکز درمانی با موفقیت به انجام رسید.

کاشف خبر / به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی (گیل‌وب‌دا)؛ بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان اعلام کرد که یک عمل جراحی نادر و پیچیده با عنوان رزکسیون لارنگوتراکئال و بازسازی راه هوایی از طریق آناستوموز غضروف تیروئید به تراشه با پیوند غضروف دنده‌ای (رزکسیون و آناستوموزیس تراشه تیپ ۳) با موفقیت در این مرکز درمانی انجام شده است.

این عمل جراحی که برای اولین بار در استان گیلان انجام شده و در سطح کشور نیز پس از بیمارستان مسیح دانشوری تهران، دومین مورد موفقیت‌آمیز به شمار می‌رود، بر روی یک بیمار آقای ۳۰ ساله با تشخیص تنگی راه هوایی فوقانی به دنبال انتوباسیون طولانی مدت و تراکئوستومی، توسط تیم جراحی توراکس به سرپرستی استاد دکتر محمد بهگام شادمهر و دکتر امید مصفائی راد، رئیس بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان، با موفقیت به انجام پذیرفته است.

عمل رزکسیون لارنگوتراکئال شامل برداشتن قسمت آسیب‌دیده نای و حنجره و بازسازی راه هوایی بیمار از طریق اتصال مجدد قسمت‌های سالم و پیوند غضروف دنده‌ای است که به دلیل پیچیدگی و حساسیت بالا، تنها در مراکز درمانی فوق تخصصی و با حضور جراحان مجرب انجام می‌شود.

انجام موفقیت‌آمیز این عمل نادر در بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان، نشان از توانمندی و دانش بالای تیم پزشکی و تجهیزات پیشرفته این مرکز در ارائه خدمات تخصصی و پیچیده درمانی در سطح استان گیلان دارد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان