مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران بیان کرد: آثار تحریم در صنعت فولاد با هماهنگی بین شرکتها قابل رفع شدن است.
کاشف خبر / مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در حاشیه نشست معدنکاری دیجیتال در خصوص فعالیتهای این شرکت به خبرنگار اقتصادی افق تهران گفت: شرکت سنگآهن مرکزی ایران قدیمیترین شرکت معدنی آهن در ایران با بیش از ۵۰سال سابقه فعالیت مستمر است. این شرکت در پی اکتشاف روسها در بلوک مرکزی ایران ایجاد شده است. بلوک مرکزی ایران یکی از بلوکهای غنی معدنی است که توجه شایستهای به آن نشده و در این سالها به شدت پیگیر فعال شدن این ظرفیت هستیم. حوزه صنعت جذابیتهایی دارد که توجه بیش از اندازهای را به خود جلب کرده است و این توجه بیش از اندازه در کنار وجود معادن موجود، ما را از سایر ظرفیت های موجود غافل نموده و این موضوع نه به معنای نبود ظرفیت بلکه به معنای بیتوجهی و کمتوجهی به ظرفیتهاست.
وی افزود: در شرکت سنگآهن مرکزی ایران ۲ برنامه مفصل برای اکتشاف و استخراج تعریف و تبیین شده است و شرکتی تخصصی برای تسریع در فعالیت ها احداث شده که قصد داریم با تامین مالی از نهادها و مجموعههای مختلف و همکاری با شرکتها اتفاقات بهتری را رقم بزنیم.
حمیدیان درباره نقش دولت در صنعت معدن تشریح کرد: با وجود یکی بودن شرکت های خصوصی و دولتی، در سالیان اخیر برای هماهنگی این شرکت ها، دچار مشکل شده ایم و انتظاراتی که از مجموعه حکمرانی وجود داشت، برآورده نشده است. در این حوزه باید اقداماتی انجام شود تا نقش هوشمندسازی در صنایع فولادی و معدنی پررنگ شود، زیرا صنایع معدنی و فولادی نمی توانند با روش های سنتی به حیات خود ادامه دهند.
وی در خصوص وضعیت کنونی معادن کشور اظهار داشت: طبق گزارش مجموعههای تخصصی، کمتر از ۱۰ درصد پهنههای معدنی مورد کاوش قرار گرفته و واقعیت موجود این است که شرکت ها به عنوان بازوس جدی دولت باید مشارکت فعالی در این حوزه داشته باشند تا این تغییر رویکرد باعث بهبود رابطه صنعت و سیستم حکمرانی شود و البته تحریم هم مسالهای است که باید زودتر از این پذیرفته میشد که اگر پذیرفته میشد، تاکنون بسیاری از مسائل حل شده بود.
مجتبی حمیدیان در خصوص برنامههای شرکت سنگ آهن مرکزی ایران گفت: برنامه ما برای رفع اثر تحریم، مشارکت با شرکتهای مختلف صنعتی برای انجام فعالیت های جدید است تا با وجود تحریم ها بتوانیم در جهت حل مشکلات گام برداریم و صحبت از مباحث عملیاتی در همایشهای هوشمندسازی برای حوزه صنعت و معدن راهگشاست و باید نهادی تصمیم گیر مشخص شود تا فعالان معادن و صنایع فولادی بتوانند با همکاری با این نهاد زیرساخت های خود را هوشمندسازی کنند که متاسفانه چنین نهادی در کشور تعیین نشده است.
- نصیبه جانی پور
- کد خبر 19152
- 159 بازدید
- بدون نظر
- پرینت