گروه : اجتماعی

هواشناسی اعلام کرد: هوای گیلان از فردا ۵ تا ۱۰ درجه خنک می‌شود.

به گزارش کاشف خبر به نقل از صدا وسیما  مدیر کل هواشناسی گیلان گفت: آسمان گیلان امروز و فردا آفتابی و صاف است، اما دمای هوا به تدریج تا ۱۰ درجه خنک می‌شود.
هواشناسی گیلان پیش بین کرد هوای خنک و بارشی از صبح یکشنبه وارد گیلان می‌شود و با کاهش دما بارندگی‌ها آغاز خواهد شد.
محمد دادرس با اشاره به وضعیت دریا افزود: دریا امروز و فردا با ارتفاع موج ۳۰ تا ۸۰ سانتی متر برای فعالیت‌های دریانوردی در برخی ساعات نا مناسب است.
وی با اشاره به کاهش رطوبت شهر رشت، مرکز استان افزود: دمای فعلی شهر رشت در حال حاضر ۲۸ درجه سلسیوس است و پیش بینی شده در گرم‌ترین ساعتِ امروز تا ۳۱ درجه نیز برسد. رطوبت هوای این شهر هم ۴۵ درصد است.
مدیر کل هواشناسی گیلان گفت: دیلمان در ۲۴ ساعت گذشته با ۱۰ درجه روی صفر خنک‌ترین و صومعه سرا با ۳۳ درجه سلسیوس گرم‌ترین منطقه استان بوده است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان

فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس
اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در تویتر
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
اشتراک گذاری در لینکداین
فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس