کد خبر: 1926 | تاریخ انتشار: 17:51:39 - یکشنبه 3 نوامبر 2019 | بدون نظر | پرینت این مطلب پرینت این مطلب |

ایران در جایگاه نخست توان سایبری منطقه قرار دارد

مشاور رئیس سازمان پدافندغیر عامل کشور گفت: ایران از چند سال گذشته همچنان رتبه نخست توان سایبری در منطقه را دارد و در این زمینه به توانمندی‌های قابل‌توجهی رسیده‌ است.

دکتر هوشنگ حاتمی روز یکشنبه در همایش پدافند غیرعامل در فرمانداری بجنورد اظهار داشت: اکنون مسئولان به این حوزه به طور جدی وارد شده‌اند و وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت و درمان و همچنین وزارت کشور در این زمینه سیاست‌های لازم را تدوین و ابلاغ کرده اند.

وی اظهار داشت: هم اکنون ۲ هزار نفر دانش آموخته در ۱۶ رشته پدافندغیر عامل داریم که بیش از ۷۰۰ پایان نامه نیز در این زمینه تدوین شده است و علاوه بر این سایر دانشگاه های نیز به این موضوع مهم می پردازند.

حاتمی افزود: هم اکنون ایجاد ۲ رشته دفاع سایبری و دفاع پدافند اقتصادی نیز مصوب شده است.

وی گفت: حتی مردم در خانه های خود باید پدافندغیر عامل داشته باشند تا در بحران ها، حوادث دچار آسیب نشوند.

مشاور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: یکی از مسئولیت های مسئولان حفظ روحیه مردم است که این امر در حوادث بعضا رعایت نمی شود و تصویر مطمئنی از آنان در تلویزیون دیده نمی شود.

وی با بیان اینکه اطلاعات خود را نباید در اختیار دشمن قرار دهیم گفت: باید ملاحظات حفاظتی را بیشتر رعایت کنیم.

ایرنا

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین اخبار