وزیر ورزش و جوانان پس از سیزدهمین نشست واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس گفت: با پیگیری و جدیت مدیران عامل این ۲ باشگاه و حمایت و همراهی وزارتخانه میتوانیم سرخآبیهای پایتخت را تا پایان سال ۹۸ واگذار کنیم.
«مسعود سلطانیفر» این اظهارات امروز (یکشنبه) در حضور نمایندگان سازمان بورس و خصوصیسازی و مدیران عامل استقلال و پرسپولیس در ساختمان سئول بیان کرد.
وی خود را جدیترین فرد در موضوع واگذاری و خصوصی شدن باشگاههای استقلال و پرسپولیس دانست و گفت: حاضرم هر هفته به این ۲ باشگاه بروم و بحث واگذاری را دنبال کنم.
وزیر ورزش و جوانان از مدیران عامل و هیات مدیره استقلال و پرسپولیس خواست تا وقت مجزایی برای موضوع خصوصی سازی بگذارند.
سلطانیفر بار دیگر یادآور شد که دولت و مجلس همراهی لازم و قانونی را برای واگذاری استقلال و پرسپولیس دارند.
ماجرای واگذاری سرخابیها از آنجا آغاز شد که هیات وزیران دولت دهم در جلسه ششم مهرماه ۱۳۹۰ به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی و با توجه به تشکیل وزارت ورزش و جوانان و ضرورت حفظ سهم بخش دولتی در ورزش، سهام ۲ باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و استقلال را از گروه یک بنگاهها و فعالیتهای اقتصادی موضوع ماده ۲ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به گروه ۲ منتقل کرد تا بهجای واگذاری صد درصد سهام این باشگاهها، ۲۰ درصد از سهامشان در اختیار دولت باقی بماند و ۸۰ درصد باقیمانده را به بخشهای خصوصی، تعاونی و عمومی غیردولتی واگذار کند اما با وجود این مصوبه تلاشهای دولت دهم برای واگذاری این ۲ باشگاه نتیجه نداد.
سازمان خصوصیسازی با روی کار آمدن دولت یازدهم عزم خود را برای واگذاری این باشگاهها جزم کرد و وعده داد که تا ۲۰ فروردین ماه سال ۹۳ و پیش از آغاز بازیهای جام جهانی واگذاری این ۲ باشگاه انجام شود که اکنون قرار است این اتفاق تا پایان سال ۹۸ رخ دهد.
همچنین در راستای اجرای بند «ه» تبصره ۲ قانون بودجه سال ۹۸ به منظور واگذاری ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال پیشتر جلسهای با حضور «مسعود سلطانیفر» وزیر ورزش و جوانان، ریاست سازمان بورس و فرابورس برگزار و مقرر شد که اعضای هیات مدیره ۲ باشگاه با محوریت معاونت حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استانها، کارگزار بورس را بعنوان مشاور جهت پذیرش در فرابورس و تعیین قیمتگذاری ۵ درصد و برطرف نمودن تمامی موانع اقدام کنند.
در این جلسه از معاون سازمان بورس هم دعوت شد تا نسبت به معرفی چندین کارگزار مطرح به اعضای هیات مدیره ۲ باشگاه و مدیران عامل آنها اقدام و پس از مشورت اعضای هیات مدیره نسبت به عقد قرارداد با آن کارگزار اقدام کنند.
در صورت تبدیل سهام به عام با توجه به هماهنگیهای به عمل آمده با سازمان خصوصیسازی در راستای اصلاح اساسنامه شرکت در حال انجام است. ضروری است هیات مدیره مصوبه لازم را برای تبدیل سهام به وزارت اعلام کند تا با تایید مقررات مصوبه مجمع فوق العاده اخذ شود.
هیات مدیره ۲ شرکت ثبت به انعقاد قرارداد نهاد مالی با کارگزاران مورد تایید سازمان بورس و اوراق بهادار با هماهنگی معاونت حقوقی ظرف یک هفته اقدام میکنند تا کارگزار بعد از بررسی، مدارک و مستندات با تصریح موانع و مشکلات پیشنهاد لازم را ارائه نماید و سپس اقدام لازم را انجام دهد.
قیمتگذاری شرکتها، چه برند و چه شرکت در صلاحیت سازمان خصوصیسازی است که این امر مستلزم انعقاد قرارداد با مشاور یا کارگزار است./ایرنا