مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان با اشاره به اینکه فصل برداشت نارنگی در کشور از اول مهرماه آغاز میشود، گفت: در آن زمان این میوه به طور طبیعی رسیده و شیرین شده است. متأسفانه عدهای در استان مازندران، این میوه را به صورت کال و ترش میچینند و در گرمخانهها با گاز اتیلن آن را رنگ آوری میکنند
برداشت زود هنگام و رنگ آوری نارنگی برای سلامت مصرف کننده و جامعه به شدت مضر است و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید به این مسأله ورود کنند. کشاورزان این اقدامات را انجام نمیدهند و عدهای دلال برای اینکه میوه را به عنوان نوبرانه گرانتر بفروشند اقدام به چنین کارهایی میکنند