گروه : دسته‌بندی نشده


مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان با اشاره به اینکه فصل برداشت نارنگی در کشور از اول مهرماه آغاز می‌شود، گفت: در آن زمان این میوه به طور طبیعی رسیده و شیرین شده است. متأسفانه عده‌ای در استان مازندران، این میوه را به صورت کال و ترش می‌چینند و در گرمخانه‌ها با گاز اتیلن آن را رنگ آوری میکنند

برداشت زود هنگام و رنگ آوری نارنگی برای سلامت مصرف کننده و جامعه به شدت مضر است و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید به این مسأله ورود کنند. کشاورزان این اقدامات را انجام نمیدهند و عده‌ای دلال برای اینکه میوه را به عنوان نوبرانه گران‌تر بفروشند اقدام به چنین کارهایی میکنند

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان