گروه : دسته‌بندی نشده


یونس محمودی در نشست بررسی وضعیت پروژه های عمرانی شهرستان لاهیحان اظهار داشت: پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۵ درصد در اولویت کمیته برنامه ریزی قرار دارد.

وی با تقدیر و تشکر از پیگیری های نماینده شهرستان های لاهیجان و سیاهکل، اظهار داشت: نماینده محترم در جذب اعتبارات ملی پروژه ها کمک حال شهرستان بودند.

فرماندار لاهیجان به اهمیت پروژه مدیریت پسماند و زباله در منطقه تموشل اشاره کرد و گفت: این پروژه باید هرچه سریعتر پیشرفت کند زیرا مدیریت پسماند یکی از بحران های ما بوده و است.

محمودی با انتقاد از وضعیت پیشرفت پروژه مجتمع فرهنگی و هنری لاهیجان، گفت: در شان و منزلت این شهرستان با سابقه ی فرهنگی، تاریخی، هنری، اجتماعی و … نیست که ساخت مجتمع فرهنگی آن نزدیک به دو دهه به طول بیانجامد.

وی پروژه های تقاطع غیر همسطح میدان گیل، لایروبی لاهیجان رودخانه و آب شرب را دارای اهمیت برشمرد و افزود: پیگیری موثر و مفید مدیران استانی می تواند گره گشا باشد. نماینده عالی دولت در لاهیجان افزود: جذب اعتبارات آشکار و پنهان ملی برای رفع موانع تکمیل و راه اندازی پروژه های نیمه تمام ضروری است.

فرخی، نماینده شهرستان های لاهیجان و سیاهکل نیز در این نشست، استفاده درست و بهینه از اعتبارات را خواستار شد و گفت: تصمیم درست می تواند به ما برای به سر انجام رساندن کارها کمک نماید. وی افزود: اعتبارات عمرانی با توجه به مشکلات اقتصادی و تحریم ها و بودجه کشوری با کمبود هایی روبرو شده است که باید با مدیریت درست از اعتبارات موجود بهره برد. نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس خاطر نشان کرد: پیگیری پروژه های عمرانی در سطح استان و کشور در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم با همت همه مسئولان گام های مثبتی در جهت توسعه و پیشرفت منطقه برداریم.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری کاشف خبر | پایگاه خبری استان گیلان و شهر لاهیجان

فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس
اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در تویتر
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
اشتراک گذاری در لینکداین
فید مطالب
کانال آپارات
توییتر
یوتیوب
فیسبوک
گوگل پلاس